Direct contact?

Stuur ons een bericht op WhatsApp

Slagboom met kentekenherkenning

Slagboom met kentekenherkenning

Zoekt u een slagboom met kentekenherkenning om bijvoorbeeld uw bedrijventerrein, recreatiepark, parkeergarage of hotel te beschermen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Kentekenherkenning is de manier om te controleren wie er op uw terrein parkeert. Een professioneel geïnstalleerde slagboominstallatie zorgt ervoor dat er geen onbevoegden op uw terrein parkeren, en er dus plek overblijft voor uw personeel en/of gasten. Dankzij de kentekenherkenning heeft u zicht op wie zich op uw terrein begeeft en kunt u zelfs vooraf bepalen welke geregistreerde voertuigen toegang krijgen tot uw terrein.

Intercom en afstandsbediening

Een slagboom met kentekenherkenning gaat automatisch open voor geregistreerde voertuigen. Als u vooraf kentekens ingeeft,  gaat de slagboom open voor reeds ingegeven kentekens en blijft de slagboom dicht voor alle kentekens die niet zijn geregistreerd. Mocht u toch bezoekers van buitenaf toegang geven tot uw terrein, dan is een intercom en afstandsbediening wenselijk. Zo kunt u uw terrein ook openen voor bezoekers met een onbekend kenteken. Zij rijden dan tot de slagboom, en geven via de intercom aan waar zij voor komen. Nadat de auto door de slagboom is gereden, zal het kenteken alsnog geregistreerd worden. Zo wordt de auto ook herkend bij het uitrijden en kan uw gast zonder zorgen uw terrein weer verlaten.

Overweegt u een slagboom met kentekenherkenning?

Ga vrijblijvend met ons in gesprek. Dan bespreken we onze mogelijkheden voor een slagboominstallatie met kentekenherkenning. Wij zijn deskundige op het vlak van parkeersystemen en toegangscontrole en adviseren u hier graag over. Klik hier voor onze contactgegevens.

Voorbeelden

Een greep uit onze projecten:

Neem contact met ons op

Heeft u vragen of wilt u graag een afspraak maken? Neem telefonisch contact met ons op, stuur een mail of vul het contactformulier in op onze website.

0492-840323 info@retam.nl
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×