Direct contact?

Stuur ons een bericht op WhatsApp

Webbased kentekenherkenning met telling

Parkeersysteem webbased op basis van kentekenherkenning en telling per bedrijf

Dit bedrijfsverzamelgebouw aan de ring van Amsterdam voorziet in kantoorruimte voor verschillende huurders, die hun beschikbare parkeerplaatsen allemaal verschillend inzetten. Middels ons webbased Carl kentekenherkenningssysteem, kunnen we hier voorzien in een passend parkeersysteem.

Alle huurders kunnen middels een eigen inlogaccount via een eenvoudige URL hun eigen parkeerplaatsen beheren. Toegangsrechten instellen, kentekens muteren en aanwezige bezoekers checken. De beheerder heeft voor elke huurder in het systeem de parkeerrechten ingevoerd.

Bezoekers kunnen het parkeerterrein, mits plekken beschikbaar bij de betreffende huurder, na autorisatie binnenrijden. Ze rijden vervolgens op kenteken weer van de parkeerplaats af. Het aanbellen bij de huurders gebeurd middels een SIP intercomsysteem met touch screen. Binnen 1 klik is de betreffende huurder op te roepen.

Neem contact met ons op

Heeft u vragen of wilt u graag een afspraak maken? Neem telefonisch contact met ons op, stuur een mail of vul het contactformulier in op onze website.

0492-840323 info@retam.nl
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×