Direct contact?

Stuur ons een bericht op WhatsApp

Slagboominstallatie, speedgates en parkeertelsysteem

Het kantorencomplex SAWA2 te Zoetermeer heeft RETAM voorzien van speedgates, slagbomen, telsysteem, intercom en toegangscontrolesystemen.

Het kantorencomplex SAWA2 te Zoetermeer, bestaat uit 6 kantoorpanden met elk 3 verdiepingen. In totaal is het complex op dit moment bezet door 12 verschillende huurders en/of eigenaren. Het complex heeft een grote gezamenlijke parkeergarage onder het complex gelegen. In opdracht van de VVE, installeerde RETAM een complete parkeerinstallatie.

Parkeeroverlast in parkeergarage

Doordat er veel meer medewerkers in de verschillende kantoorgebouwen werken, dan dat er parkeerplaatsen zijn, was er behoefte aan een oplossing waarbij per huurder toegangsrechten konden worden toegekend voor de parkeergarage. Hiervoor heeft RETAM het zelfontwikkelde PTS15 telsysteem geïnstalleerd. Om de huurders te informeren is de status voor de betreffende huurder op LED matrix infoborden real time weergegeven.

Installatie omvang

RETAM installeerde op dit project 2 speedgate’s, 4 slagbomen, 2 inrit zuilen, 2 uitrit zuilen, 6 deurlezers en een centrale oplossing voor telling, toegangscontrole en intercom.

Dagelijks beheer

Eveneens verzorgt RETAM het dagelijkse beheer van de installatie. Wanneer huurders extra toegang wensen, of wijzigingen in het systeem willen doorvoeren, kunnen ze daarvoor terecht. Benieuwd hoe we deze functionaliteiten voor uw organisatie kunnen toepassen? Neem contact met ons op!

Neem contact met ons op

Heeft u vragen of wilt u graag een afspraak maken? Neem telefonisch contact met ons op, stuur een mail of vul het contactformulier in op onze website.

0492-840323 info@retam.nl
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×