Direct contact?

Stuur ons een bericht op WhatsApp

Terreinafsluiting voor woonboulevard

RETAM plaatste slagbomen, een toegangscontrolesysteem en intercom om wildparkeren op het parkeerterrein te voorkomen.

Vanuit Woonboulevard Aan de Kade kwam de vraag voor terreinafsluiting van het parkeerterrein. Woonboulevard Aan de Kade vind je aan de Kanaaldijk Noord in Eindhoven, gemakkelijk te bereiken vanuit het centrum van Eindhoven. Je parkeert de auto elke dag gratis voor de deur. Erg handig voor de bezoekers!

Het gratis parkeren bracht echter een probleem met zich mee: buiten winkeltijden parkeerden er veel wildparkeerders die het centrum van Eindhoven bezoeken of in Eindhoven werken. Die stonden er vervolgens een hele dag, waardoor er geen plek meer was voor klanten van de woonboulevard. Er was bij de winkeliers daarom behoefte aan een passende terreinafsluiting.

RETAM heeft op het parkeerterrein 5 slagbomen, 2 zuilen met toegangscontrolesysteem voor medewerkers en een intercom voor leveranciers geplaatst. Voortaan kunnen alleen medewerkers en leveranciers op het parkeerterrein terecht buiten openingstijden. Tijdens de openingstijden van de winkels staan de slagbomen open, zodat klanten nog steeds gratis kunnen parkeren.

Neem contact met ons op

Heeft u vragen of wilt u graag een afspraak maken? Neem telefonisch contact met ons op, stuur een mail of vul het contactformulier in op onze website.

0492-840323 info@retam.nl
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×