Direct contact?

Stuur ons een bericht op WhatsApp

Slagboominstallatie, prefab verkeerseiland en toegangscontrole

Het kantorencomplex "Gate 54" aan de Luchthavenweg te Eindhoven, heeft RETAM voorzien van een nieuwe slagboominstallatie.

Er is tevens een prefab verkeerseiland aangelegd waarop de slagboominstallatie netjes en overzichtelijk geplaatst is. Voor de toegangscontrole is een SIP intercompost en een kaartleessysteem geïnstalleerd.

RETAM verzorgt voor opdrachtgever ook het beheer van deze installatie. Middels een 4G verbinding kunnen we de installatie ten allen tijden voorzien van service en mutaties. De aanleg van de installatie is compleet geregeld inclusief alle civiele werkzaamheden. De installatie heeft slechts twee werkdagen in beslag genomen Het parkeerterrein is hierdoor ook prima bereikbaar gebleven tijdens de werkzaamheden.

Neem contact met ons op

Heeft u vragen of wilt u graag een afspraak maken? Neem telefonisch contact met ons op, stuur een mail of vul het contactformulier in op onze website.

0492-840323 info@retam.nl
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×