Direct contact?

Stuur ons een bericht op WhatsApp

Parkeertel- en verwijssysteem

Bij Van Tilburg Mode in Nistelrode installeerde RETAM een parkeertelsysteem. Het systeem combineert diverse technieken, zoals een PMS webserver en VOL/VRIJ indicatie.

Parkeerprobleem

Bij Van Tilburg Mode in Nistelrode installeerde RETAM een parkeertel- en verwijssysteem. Door uitbreiding van deze prachtige en zeer populaire modewinkel, was er vraag vanuit de gemeente om te voorzien in een parkeerbegeleidingsysteem.

De winkel van Van Tilburg is een grote trekpleister in het kleine dorp Nistelrode. De vele bezoekers die de winkel trekt, komen veelal met de auto en zoeken op de verschillende parkeerterreinen een plekje.

Dynamische verwijzing

Met het door RETAM geïnstalleerde verwijssysteem, worden de bezoekers middels dynamische bebording naar een parkeerlocatie begeleid waar nog plaats is. Hiermee wordt voorkomen dat het verkeer door het dorp blijft “dwalen”.

Tevens geeft het systeem inzicht aan de beheerder over de aantallen voertuigen welke dagelijks gebruik maakt van de parkeerfaciliteiten. Hierdoor kan beter geanticipeerd worden op de te verwachte verkeerssituatie.

Technieken

Het systeem combineert diverse technieken, zoals een PMS webserver, VOL/VRIJ indicatie, voertuigdetectielussen en verwijsborden.

Neem contact met ons op

Heeft u vragen of wilt u graag een afspraak maken? Neem telefonisch contact met ons op, stuur een mail of vul het contactformulier in op onze website.

0492-840323 info@retam.nl
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×