Direct contact?

Stuur ons een bericht op WhatsApp

Slagboominstallatie met toegangscontrole

Chaletpark De Haspel ligt in het West-Brabantse Hoeven. Het voormalige parkeersysteem was verouderd en gaf veel problemen. RETAM heeft een compleet nieuw systeem voorzien.

Slagbomen

We installeerden twee onderhoudsvriendelijke RETAM Smart One slagbomen. De Smart-One slagboom wordt aangedreven door een extra grote borstelloze DC-motor. Hierdoor is deze slagboom zeer betrouwbaar en is er minimaal onderhoud noodzakelijk.

Toegangscontrole

Voor een gecontroleerde toegang is voorzien in een tag lezer voor zowel in- als uitrijden. Het software pakket voorziet in veel verschillende rapportage mogelijkheden. Tevens is anti passback geïnstalleerd. Hiermee wordt misbruik van tags voorkomen. Eveneens is er gekozen voor een VOIP intercomoplossing.

Webinterface

Om te komen tot een centraal bedieningssysteem heeft RETAM alle deelsystemen samengebracht in een webserver. Vanuit elke internetbrowser kan de klant al zijn systemen bedienen en inzien.

 

Neem contact met ons op

Heeft u vragen of wilt u graag een afspraak maken? Neem telefonisch contact met ons op, stuur een mail of vul het contactformulier in op onze website.

0492-840323 info@retam.nl
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×