Direct contact?

Stuur ons een bericht op WhatsApp

Parkeertel- en verwijssysteem en slagboominstallaties

De winkels van IKEA zijn enorme publiekstrekkers. Om bezoekers goed te informeren over de kortste route naar een parkeerplaats, ontwikkelde RETAM een parkeertel- en verwijssysteem.

Deze oplossing is samen met IKEA op maat ontwikkeld, en reeds in de vestigingen in Eindhoven, Duiven, Hengelo, Barendrecht, Utrecht en Amsterdam door RETAM geïnstalleerd.

Sturen op bezetting

Het is onnodig om op alle verdiepingen in de parkeergarage verlichting in te schakelen als er alleen maar aanbod is voor de onderste twee verdiepingen. Deze slimmigheden zijn in het telsysteem voorzien. De bovenliggende verdiepingen worden indien nodig afgesloten met een LED symbool of fysieke afsluiting.

Klantvriendelijk

Middels de vele LED infoborden met VOL VRIJ indicatie en pijl symbolen, stuurt het systeem de bezoekers automatisch naar de eerstvolgende beschikbare parkeerlocaties. Op drukke dagen scheelt dat het onnodig rond rijden van bezoekers over de parkeerplaatsen. Bezoekers vinden sneller een geschikte parkeerplek, wat de doorloop in de parkeergarage bevordert.

Bent u ook op zoek naar een maatwerkoplossing voor het parkeren bij uw organisatie? Neem contact met ons op, wij denken graag met u mee.

Neem contact met ons op

Heeft u vragen of wilt u graag een afspraak maken? Neem telefonisch contact met ons op, stuur een mail of vul het contactformulier in op onze website.

0492-840323 info@retam.nl
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×