Kentekenherkenning, Parkeertelsysteem en SIP intercom

In opdracht van Synorga beveiliging en telecommunicatie BV installeerde RETAM een kentekenherkenningssysteem. Eveneens is voorzien in een SIP intercominstallatie en een telsysteem.

Kentekenherkenning

Middels onze kentekenherkenningssoftware wordt toegang verleent aan de verschillende medewerkers. Deze hebben de mogelijkheid om meerdere kentekens op te geven. Ze kunnen echter altijd maar met 1 auto tegelijk binnen. Een van de mogelijkheden bij gebruik van onze kentekenherkenningssoftware. Bezoekers kunnen middels een eenvoudige handeling door de receptie worden toegelaten, waarna ze automatisch weer kunnen uitrijden binnen een gesteld tijdskader.

SIP intercom

Middels een SIP intercomoplossing kan in een scrolldown menu op de buitenpost een SIP intercomverbinding worden opgebouwd. De geluidskwaliteit van deze Stentofon toestellen is in HD kwaliteit!

Service en onderhoud

Uiteraard voorziet RETAM deze installatie van service en onderhoud. Middels een 4G verbinding monitoren we de status van het systeem constant. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem contact met ons op.

 

Neem contact met ons op

Heeft u vragen of wilt u graag een afspraak maken? Neem telefonisch contact met ons op, stuur een mail of vul het contactformulier in op onze website.

0492-840323 info@retam.nl
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×