Direct contact?

Stuur ons een bericht op WhatsApp

Detectielussen voor parkeersysteem

Aanleggen van 32 detectielussen ten behoeve van parkeersysteem

RETAM is service partner van Scheidt & Bachman parkeersystemen. Voor een grote diversiteit aan projecten verzorgen we plaatsing en aansluiting van parkeerapparatuur. Voor een project te Hasselt hebben we 32 detectielussen aangebracht in het betondek van een parkeergarage.

Het aanleggen van voertuig detectielussen, vraagt om precisie. Er dient vooraf goed geïnventariseerd te worden voor wat voor verkeersstromen deze detectielussen bedoeld zijn. Op basis hiervan kan de juiste afmeting van een detectielus bepaald worden. De afmeting van een detectielus bepaald ook hoeveel windingen er in de lus meegenomen dienen te worden.

De ingezaagde detectielussen in deze parkeergarage zijn met een 2 componentenmortel afgewerkt, zodat de vloercoating daarna probleemloos op de zaagsneden van de lussen zal hechten.

het aanleggen van detectielussen is maatwerk. RETAM is gespecialiseerd in het aanleggen, maar ook analyseren van bestaande detectielussen.

Neem contact met ons op

Heeft u vragen of wilt u graag een afspraak maken? Neem telefonisch contact met ons op, stuur een mail of vul het contactformulier in op onze website.

0492-840323 info@retam.nl
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×