RETAM

RETAM Slagboomservice heeft een brede expertise in verkeerstechnische installaties.

RETAM slagboomservice is in 2011 opgericht door Guido Roosenhart. Door de jaren heen zijn we een bekende speler geworden op het gebied van toegangstechniek. U kent ons wellicht ook van RETAM elektrotechniek, opgericht in 2006. Beide onderdeel van de RETAM service groep.

RETAM heeft een brede expertise in verkeerstechnische installaties. Denk daarbij aan slagbomen, inzinkbare palen en stadsafsluiting, maar ook parkeertelsystemen, toegangscontroles en verkeerslichtregeling. Onze dienstverlening is breed. Zo bieden we advies op maat, verzorgen we de aanleg van installaties en het onderhoud ervan, en uiteraard verhelpen we storingen 24/7. Dankzij onze enorme schat aan vakkennis en de service die we bieden, zijn we in staat om u volledig te ontzorgen.

RETAM is een Sterkin Erkend installateur en beschikt over een VCA certificaat voor de uitvoering van onze projecten. Tevens zijn we een Kenteq erkend leerbedrijf.

Neem contact met ons op

Heeft u vragen of wilt u graag een afspraak maken? Neem telefonisch contact met ons op, stuur een mail of vul het contactformulier in op onze website.

0492-840323 info@retam.nl
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×