Verkeerslichtregelingen

Naast het ontwerpen en installeren van verkeerslichtregelingen bieden gedegen advies voor uw verkeerslichtregelingen.

Optimale verkeersdoorstroming bij verkeerslichten; al jarenlang houden verkeersexperts zich hiermee bezig. Deelnemers aan het verkeer dienen niet onnodig te moeten wachten. ‘Slimme’ verkeerslichtregelingen lijken tot nu toe het best te werken in de dagelijkse praktijk. RETAM kan u hierbij helpen. Wij vertellen u graag meer over verkeerslichtregelingen.

Verkeerslichtregelingen en verkeerslichtbesturing

Een praktische en slimme verkeerslichtbesturing is noodzakelijk voor een soepele verkeersdoorstroming. Verkeerslichtbesturingen vindt u in veel verschillende omgevingen, zoals parkeergarages, parkeerterreinen, kruispunten, pretparken en bedrijventerreinen.

Vaak is een verkeerslichtbesturing een onderdeel van een groter geheel, waarin bijvoorbeeld verkeerstellingen en/of detectielussen zijn geïntegreerd. Verkeerslichtregelingen zijn meestal maatwerk. In de basis dienen verkeerslichtregelingen veilig te zijn. Daarnaast wordt tegenwoordig een steeds slimmere logica gevraagd om onnodig stilstaan van verkeersdeelnemers zoveel mogelijk te voorkomen. De verkeerslichtbesturingen van RETAM zijn hierop gebaseerd.

Koppelingen op het gebied van verkeerslichtregelingen

De verkeerslichtbesturingen van RETAM slagboomservice zijn universeel en kunnen de aansturing van conventionele en led armaturen regelen. Hiervoor kunnen ook de voedingseenheden in de besturing worden geïntegreerd. Koppelingen met slagboominstallaties of speedgates zijn eveneens prima te realiseren. Naast het ontwerpen en installeren van verkeerslichtregelingen bieden wij u een gedegen advies voor uw verkeerslichtregelingen.

Verkeerslichtregelingen van RETAM

RETAM heeft al op tal van plekken verkeerslichtregelingen geïnstalleerd, vaak in combinatie met andere systemen, zoals een slagboominstallatie. Alles moet op elkaar zijn afgestemd voor een optimale verkeersdoorstroming. Wilt u graag een passende oplossing voor uw situatie? U kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen voor meer informatie over verkeerslichtregelingen.

Neem contact met ons op

Heeft u vragen of wilt u graag een afspraak maken? Neem telefonisch contact met ons op, stuur een mail of vul het contactformulier in op onze website.

0492-840323 info@retam.nl
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×