Slagboominstallatie

Een betrouwbare slagboom of slagboominstallatie.

Wilt u graag een betrouwbare slagboom of slagboominstallatie op uw terrein? RETAM heeft een geschikte oplossing voor u. Ook voor service en onderhoud aan uw bestaande slagboom of slagboominstallatie kunt u bij ons terecht.

Slagboom en slagboominstallatie

Het toepassen van een slagboom of slagboominstallatie gaat vaak gepaard met maatwerk. Wilt u met een slagboominstallatie voertuigen gecontroleerd toelaten op uw parkeerplaats, bedrijfsterrein of in uw parkeergarage? Dient er een intercomsysteem en/of een betalingssysteem aan te worden gekoppeld? Wat uw eisen en wensen ook zijn, RETAM kan een passende slagboom of complete slagboominstallatie verzorgen. Ons leveringsprogramma is breed en er kunnen meerdere oplossingen mogelijk zijn. Als expert in slagboominstallaties denken wij graag met u mee. Zo krijgt u een oplossing op maat die betrouwbaar en veilig is én binnen uw budget.

Slagboominstallatie en slagboombesturing

Door het toepassen van een eigen ontwikkelde slagboombesturing kan RETAM alle gewenste functionaliteiten en koppelingen voor uw slagboominstallatie realiseren. Denk hierbij aan toegangscontrolesystemen, intercomsystemen of kentekenherkenning. Daarnaast bieden we zuilen bij uw slagboominstallatie, al dan niet voorzien van intercom- en toegangscontrole oplossingen.

Service en onderhoud van uw slagboominstallatie

Voor een optimale en bedrijfszekere werking van uw slagboom of slagboominstallatie bieden wij een passend service- en onderhoudspakket. Dankzij het toepassen van preventief onderhoud aan een slagboominstallatie kunnen we een optimale werking garanderen. Voor meer informatie over levering, implementatie, service en onderhoud van slagbomen kunt u altijd contact met ons opnemen.

Neem contact met ons op

Heeft u vragen of wilt u graag een afspraak maken? Neem telefonisch contact met ons op, stuur een mail of vul het contactformulier in op onze website.

0492-840323 info@retam.nl
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×