Service en onderhoud

Van ledverlichting en camerasysteem tot slagboominstallatie en afsluiting, en van storing tot onderhoud en advies.

Service en onderhoud van uw parkeerfaciliteit

RETAM toegangstechniek biedt een totale onderhouds- en service oplossing voor uw parkeeromgeving. Wij onderhouden uw complete parkeerfaciliteiten. Van ledverlichting en camerasysteem tot slagboominstallatie en afsluiting, en van storing tot onderhoud en advies.

Veiligheid en continuïteit van uw parkeeromgeving

Wij begrijpen dat de veiligheid en continuïteit van uw parkeeromgeving van groot belang is. RETAM bied daarom een totaalpakket voor service en onderhoud van uw parkeerfaciliteit. Denk hierbij aan onderhoud van verlichting en noodverlichting inclusief de noodzakelijke keuringen, maar ook aan storingsopvolging voor een probleem aan uw parkeer- of slagboominstallatie. Hiermee heeft u één partner en aanspreekpunt voor al uw technische installaties. Wij stellen graag samen met u een passend plan op dat geheel is toegespitst op uw installaties. RETAM kan iets voor u betekenen op de volgende gebieden:

  • (Preventief) onderhoud verlichting
  • Advisering (led)verlichting
  • (Preventief) onderhoud noodverlichting
  • (Preventief) onderhoud verkeerslichten
  • Storingsopvolging technische installaties
  • Service en onderhoud parkeer- of slagboominstallatie
  • Storingsopvolging besturingsinstallaties

Neem contact met ons op

Heeft u vragen of wilt u graag een afspraak maken? Neem telefonisch contact met ons op, stuur een mail of vul het contactformulier in op onze website.

0492-840323 info@retam.nl
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×