Direct contact?

Stuur ons een bericht op WhatsApp

Besturingen

RETAM kan voorzien in verkeerslichtbesturingen, telsystemen en alle andere voorkomende verkeerstechnische PLC besturingen.

Besturingen in de verkeerstechniek

RETAM ontwerpt, ontwikkeld en assembleert de complete besturing die nodig is voor alle soorten toegangscontrole en verkeerstechnische besturingen. Denk daarbij aan een parkeertelsysteem, verkeerslichtregeling of andere maatwerkoplossing. Veelal allen gebaseerd op een PLC besturing.

Webserver

Ten behoeve van de noodzakelijke besturingen, implementeren we graag een helder bedieningsorgaan om uw slagboominstallaties of toegangscontrole installatie optimaal te laten presteren. Dit doen we met behulp van een GUI, voluit een Graphical User Interface genoemd. Wij noemen het wel de webserver. Bereikbaar met elke webbrowser is dit bedieningsorgaan dan vaak het hart van de installatie. RETAM heeft de kwaliteit in huis om dit optimaal te programmeren.

Advies op maat op het gebied van verkeerstechnische besturingen

Wij geven u graag advies op maat voor de aankoop en implementatie van de mogelijkheden rondom een besturingsoplossing. Als het gaat om besturingen, werkt RETAM bij voorkeur met een Siemens configuratie. Hiermee kunnen we te allen tijde up-to-date zijn. Uiteraard kunnen we ook servicewerkzaamheden verrichten aan bestaande configuraties. Wilt u meer weten over wat wij hierin voor u kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op.

Neem contact met ons op

Heeft u vragen of wilt u graag een afspraak maken? Neem telefonisch contact met ons op, stuur een mail of vul het contactformulier in op onze website.

0492-840323 info@retam.nl
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×