Parkeertelsysteem

Parkeertelsysteem: de bezetting van uw parkeerfaciliteiten in kaart.

Via een parkeertelsysteem worden bezoekers eenvoudig en efficiënt geïnformeerd over beschikbare parkeerplekken. Als u behoefte heeft aan een systeem dat de bezetting van uw parkeerfaciliteiten aangeeft, dan bent u bij RETAM aan het juiste adres. We bieden in ons leveringsprogramma een parkeertelsysteem dat geheel door onszelf ontwikkeld is.

Parkeertelsysteem: realtime inzicht in de bezetting van uw parkeergarage

Een parkeertelsysteem is uitermate geschikt om realtime de bezetting van uw parkeergarage of parkeerterrein te bekijken. Hierdoor kunnen op tijd de juiste acties worden ondernomen. Met ons parkeertelsysteem kunnen tevens verkeerslichten of informatiepanelen worden aangestuurd. Zo worden uw bezoekers tijdig geïnformeerd over de situatie op uw parkeerterrein.

Interesse in een parkeertelsysteem?

Bent u geïnteresseerd in een parkeertelsysteem? RETAM levert verwijssystemen op maat. We integreren uw verwijssysteem met uw bestaande slagboominstallatie of leveren een totaalpakket. Graag informeren wij u vrijblijvend over de mogelijkheden rondom een parkeertelsysteem. Neem gerust contact met ons op.

Neem contact met ons op

Heeft u vragen of wilt u graag een afspraak maken? Neem telefonisch contact met ons op, stuur een mail of vul het contactformulier in op onze website.

0492-840323 info@retam.nl
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×