Kentekenherkenningssysteem

Een kentekenherkenningssysteem is een verregaande automatisering van toegangscontrole en biedt gebruikers vele voordelen.

Kentekenherkenningssysteem voor snelle verkeersdoorstroming

Ter bevordering van een snelle verkeersdoorstroming biedt een gedegen kentekenherkenningssysteem uitkomst. RETAM werkt graag samen met u aan de beste oplossing voor uw specifieke situatie. Overigens, u kunt ook voor service en onderhoud aan uw bestaande kentekenherkenningssysteem bij ons terecht.

Detecteren van kentekens middels kentekenherkenningssysteem

Hoe werkt een kentekenherkenningssysteem? Zodra een voertuig bij de afsluiting (slagboom, speedgate of inzinkbare paal) van uw parkeerterrein staat, leest een digitale IP camera het kenteken. Hetgeen de camera leest, wordt vergeleken met de database van de beheersoftware. Bij een positieve herkenning wordt de slagboom, de pilaar of het hek geopend. Een kentekenherkenningssysteem is een verregaande automatisering van toegangscontrole en biedt gebruikers vele voordelen. De verkeersdoorstroming verloopt bijvoorbeeld soepeler. Er hoeft bij het verlaten van de parkeervoorziening niet meer een kaart of pas te worden gebruikt.

Onderhoud aan uw kentekenherkenningssysteem

Voor handhaving van een veilige regulering is bij een kentekenherkenningssysteem een betrouwbare werking uiteraard erg belangrijk. Gedegen onderhoud is daarom noodzaak. Ook daarin is RETAM uw partner. Onderhoud aan uw kentekenherkenningssysteem wordt door ons snel en efficiënt uitgevoerd, en altijd met de nadruk op service.

Passende oplossing op het gebied van kentekenherkenningssysteem

Al bij vele klanten heeft RETAM een kentekenherkenningssysteem geïnstalleerd, vaak in combinatie met andere systemen, zoals een parkeerverwijssysteem. Alles voor een optimale verkeersdoorstroming! U kunt voor een passende oplossing altijd contact met ons opnemen. Wij geven u graag advies over een kentekenherkenningssysteem toegespitst op uw situatie.

Neem contact met ons op

Heeft u vragen of wilt u graag een afspraak maken? Neem telefonisch contact met ons op, stuur een mail of vul het contactformulier in op onze website.

0492-840323 info@retam.nl
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×