Inzinkbare palen

RETAM kan voorzien in verschillende uitvoeringen inzinkbare palen. Veelal hydraulisch aangedreven.

Inzinkbare palen kom je in diverse verkeerssituaties tegen. Bekende toepassingen zijn onder meer het vrijhouden van busbanen en het weren van verkeer uit binnensteden. Ook voor de toegangscontrole van parkeerterreinen of parkeerplaatsen zijn inzinkbare palen een efficiënte en esthetische oplossing. RETAM heeft verschillende oplossingen op het gebied van inzinkbare palen.

BEVEILIGING

Naast het reguleren van verkeer kunnen inzinkbare palen ook worden gebruikt als beveiliging, bijvoorbeeld tegen ramkraken. Onze stevigere modellen kunnen voertuigen met behoorlijke snelheden moeiteloos tegenhouden. Dat garandeert meer veiligheid in de betreffende omgeving. Bovendien kan schade aan gevels gedeeltelijk of zelfs geheel worden voorkomen.

UITVOERINGEN

RETAM biedt u een breed assortiment inzinkbare palen die gemakkelijk zijn te besturen en die goed zichtbaar zijn onder alle weersomstandigheden. Veel van onze palen zijn hydraulisch uitgevoerd, dus zonder elektronica in de grond. De besturing gebeurt volledig separaat van de behuizing.

We geven u graag advies over welke inzinkbare palen het best passen in uw situatie. Daarnaast zorgen wij voor een snelle levering en installatie!

Voor handhaving van een veilige verkeerssituatie is bij dit type afsluiting een betrouwbare werking natuurlijk het allerbelangrijkste. Gedegen onderhoud van uw inzinkbare palen is dan ook noodzaak. Ook daar zorgt RETAM voor. Onze kenmerken daarbij: snel, efficiënt en servicegericht. Een vertrouwd idee.

TOEBEHOREN

Wij leveren eveneens toebehoren bij inzinkbare palen, zoals verkeerslichten, detectielussen of camera’s. Zo kunt u een omgeving zo veilig mogelijk maken.

Overweegt u de aanschaf van inzinkbare palen? Neemt u dan contact met ons op voor meer informatie.

 

Neem contact met ons op

Heeft u vragen of wilt u graag een afspraak maken? Neem telefonisch contact met ons op, stuur een mail of vul het contactformulier in op onze website.

0492-840323 info@retam.nl
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×